Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Älkää mainostako täällä, tämä sivu ei ole mainoksia varten, minäkään en ole mainostanut Volt Tacklea teidän sivuillanne.


Jos vieraskirjaan eksyy mainoksia niin poistan ne automaattisesti

Ei myöskään trollausta/spämmäystä kiitos :)

 

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

09.10.2014 18:50
65#

Ei jumalauta, vasta kun pääsin kommentoimasta tuota Renin uusinta. Mistä näitä ideoita oikein tulee, miten te keksitte? Tämän lukeminen laittaa vaan eritoten sinun kohdaltasi miettimään, miten niin pitkän matkan olet kulkenut tarinallisesti näiden vuosien aikana (jos nyt menee vertaamaan niihin ihan ensimmäisiin), ihan upeaa. Sanoit itsekin olevasi ylpeä tuohon miten Fletchlingin sait mukaan, ja en voi väittää vastaan niin ollenkaan. Tuosta Dark Pulsen käyttöönotosta tykkäsin kanssa paaljon. Kun Vihellys tulee viimein saamaan uuden Championin, niin sinä jos kuka olet sen arvonimen ansainnut.

(Päivän ylistysviesti #2, mutta hei - ihan syystäkin.)

Pssst, RAKASTAN tätä ulkkaa.

Tienaat satasen, Itemfinder löysi 10x kultaista lehteä! Sen lisäksi itse tarinasta ansaiset toiset 7 kpl.

Weavile 45 exp, Mismagius 75 exp (taitaa olla muuten eniten exp, mitä olen antanut.. vuosiin?), Charizard & Garchomp 20 exp

(Lopuille on valitettavasti ehkä vähän pahempi expaa antaa, koska nämä esiintyivät niin pikaisesti.)

Vastaus:

Jee vihdoin sain vastattua .-)))

Mut kiitti :>

Yksityinen viesti

03.10.2014 14:16

Yksityinen viesti

24.09.2014 18:45

Yksityinen viesti

27.07.2014 22:31

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

24.03.2014 22:49
63 >>

Vähän yksipuoleinen turnaus, et tainnut suoraan sanottuna ihan kamalasti painostaa tähän tarinaan muutenkaan jos suoraan sanotaan? Tai ainakaan tuohon otteluturnaus-kohtaukseen, ainakin itse sain tästä vähän huolimattoman kuvan. Omaperäinen tapa tämä oli kyllä saada Marill mukaan, sitä ei käy kieltäminen ja Marill vs Beautifly oli ihan leppoisaa luettavaa.

Pakko muuten myös sanoa, että sinut olisi hylätty turnauksesta muutenkin, sillä käytit liian montaa pokemonia; Libra Ribbonia tästä ei sinulle täten irtoa.
Psst. "Gilagirn" on jo aika tasokas typo jos pitäisi saada aikaisiksi "Gligarin".. xD
Köh.
Kirjoitusvirheitä oli muutenkin jonkun verran, mikä painostaa vielä enemmän tuota kommenttiani. Villi veikkaus, että tahdoit vain saada Grimerin kuoriutumaan?

Mutta jos nyt oikeasti vihdoin ja viimein seuraavana se seuraava eliittiottelu? Yhä odotan sitä innostuksella.

Weavile 15 exp, Marill ja Jolteon 20 exp, Aggron 25 exp, Mismagius 40 exp, Beautifly 50 exp (menipäs sekavaksi taas vaihteeksi). Sinulle §30 ja Itemfinderista Heart Scale.

Pssst. Viekun tekstikentän tekstiväri on valkoinen. Vaihda, eihän tässä näe yhtään, mitä kirjoittaa.

Vastaus:

Joo u_u Aika kiirees ja pakolla kirjotin, mut Grimeri piti saada ulos :3 Ja sain sentää vähän kokemusta noille Mistii vastaa :3

Joo vaihan :>

Yksityinen viesti

23.03.2014 14:13

Nimi: Cinna

13.01.2014 02:34
Ja rahaa §40...

Vastaus:

<DD

Nimi: Cinna
Kotisivut: http://tuulenvihellys.fi

12.01.2014 23:46
[Tarina #62]

Pakko sanoa, että taisin juuri löytää suosikkini näistä "pikkuminä"-aikamatkailuista. Koskettava tarina ja kiteytti kaiken täydellisesti yhdistäen menneisyyden ja tulevaisuuden. Ehkä Ketsupista olsi sittenkin tulla kunnollinen koordinaattori, jos olisi halunnut? :') Tykkäsin noista yhdistelmistä mitä tässä oli. Ainoa mikä ehkä jäi koko tarinassa vähän vaivaamaan oli tuo Laironin äkkinäinen kehitys, jääneet nuo uudemmat ryhmäläisesi vähän harmittavan kaukaisiksi. D: Mutta, odotan suurella innostuksella toista eliittihaastetta!

Jolteon, Beautifly, Zeeba, Aggron, Mismagius, Charizard, Mew, Leafeon (..päivityshelvetti moi?) 13 exp ja Lucky Eggin omaaville tuplat. Itemfinderista Pomeg Berry.

Vastaus:

83333333333 kiva et pidit.
Joo kyl täs o sanottu et vois koordinaattorius olla mun juttu, mut en vaa jaksa kirjottaa niit :d teen ihQui yhistelmii kaikkial muual paitsi koordinaattikisois

Joo uudet popsut on vähä tommosii ku haluun vaa saada ne kehittyy mahd. nopee mut seuraavas tarinas käytän pelkästää uusii pokei :3

Nimi: TheKiitäjä
Kotisivut: http://kiito.suntuubi.com/

05.01.2014 14:18
Oi ihana sivu ja tarina ja kaikki! Vieraskirjan tekstin värin voisit vaihtaa, en näe kirjoittaa :/

Vastaus:

Aaa joo, en ois varmaa ite hoksannukkaa, kiitti ku huomautit, korjasin sen ny 8)
Ja kiitti kehuista :>

Nimi: Drake

07.07.2013 00:07
Oon tapellut suntuubissa niin monen kakaran kanssa tekijänoikeus jutuista joten ihan tottumuksesta tulen nyt kysymään, että eikai haittaa jos toteutan hoitosivuni profiili kohdan hieman samalla lailla kun sinä? En halua rageevaa kakara laumaa ''MATKIT KETSUPPIA'' jten tulin kysymään. :l

Vastaus:

Joo toki saat, en oo itekkää puhtaasti ite keksiny tota vaan oon aika paljo vaikutteita ottanu xp

 

©2019 Volt Tackle - suntuubi.com